torsdag 4 juni 2009

Så där ja

Så var det gjort :-)

Först ett möte med rektor och pedagog på morgonen. Vi åkte båda två idag, och det var skönt (vilar nämligen rösten idag då jag inte alls kunde prata igår). Mötet gick jättebra, och de lyssnade och tog in det vi sa.
På det stora hela förklarade vi brandbilssituatoinen som A uppfattat den, och att han mått dåligt o varit ledsen över att han inte förstått varför han blev bortskickad.
Sedn berättade vi fr de att A behöver få veta grundligt vad som hänt och varför. Han vill veta ovh han vill förstå. Han är inget "jaha"-barn som accepterar ett därför.

Men det känns som o med lyssnade, och efter mötet vi hade i höstas så blev det mycket bättre - tror det räntar bättre ifall rektorn också är med och hör vad som sägs.

Sedan var jag och A till tandläkaren, och det gick ju snabbt. På en timme hann jag hämta honom på dagis, vara till tandläkaren och tillbaka till dagis - det var snabbt jobbat :-)
Tanden ska få sitta kvar då tandläkaren sa att den ändå kommer att ramla loss snart av sig själv. Den är helt lös, men bättre att den får komma loss själv. Så då får han väl börja äta igen som vanligt.

1 kommentar:

  1. Skönt att mötet gick bra :)
    Hoppas det blir ändrin nu då!
    Härligt att det gick såå snabbt hos Tandl mé...

    Ha det så gott & liten svar *Kram* från mig ♥...

    SvaraRadera