fredag 5 december 2008

Ojojoj

Ja, det är ju katastrof vad dålig jag varit på att skriva senaste tiden.

Det händer massor och ingenting. Nu har vi alla varit sjuka. Det verkar gå laget runt. Först E, sedan jag, sedan E igen, och nu A och min man. Hosta och halsont. Hoppas vi gjort bort allt sen bara. Läste i tidningen idag att vinterkräksjukan kommit, och den vill jag gärna slippa, så peppar peppar.

Imorgon är det julmarknaden, så att jag har tillbringat vecken med att sy och göra färdigt allting. mycket var färdigsytt, men jag hade inte sytt på några namnlappar eller satt fast knapparna, så det tog en stund med det ändå.
Väskorna är färdigpackade redan, så imorgon åker jag iväg med klänningar, väskor, näsduksfodral, julharar, änglaharar, förkläden, haklappar, scrappade kort och askar. Ja, jag tror det var allt.
Hoppas det inte blir för kallt bara eftersom det är utomhus. Ska kolla genast vad de lovar.... -2 imorgon och -9 på lördag. Inte allra värst ändå. Ska packa med lite extra kläder utifall att.

Har inte alls jobbat denna veckan. I och för sig har jag ju varit hemma med sjukt barn, men kommunen strular. Det cirkulerar ett papper där de säger att jag är på väg att bli konverterad, vilket innebär att de inte vill ringa ut mig. Har varit i kontakt med två stycken som båda två säger att detta inte stämmer, utan jag har kvar minst två år innan detta inträffar.
Skönt naturligtvis, men jag vill ju att hon som ringer ut mig också ska veta detta så att jag får gå ut och jobba igen, men får inte tag i människan. Vet inte om hon verkligen är så upptagen, eller om hon inte vill prata med mig. Hon får på sig till tisdag, sedan ringer jag henne igen - lämnade nämligen ett meddelande åt henne idag där jag meddelande vem jag pratat med och vad de sagt, så nu hoppas jag att det räcker.

1 kommentar:

  1. Hoppas JUlmarknaden går bra..
    Att du inte fös för mycké & att ni får bli pigga & krya,vännen..

    Samt att du får tag i människan du söker...
    Lycka Till mé allt & stor *Kraam* pårej...

    SvaraRadera