tisdag 16 december 2008

Smått o gott

Ännu inget svar från kommunen. Alltså nu har jag ringt i fyra veckor och försökt få tag i kvinnan. Nu satsar jag på en ny teknik. Jag ringer sådana som inte kan hjälpa mig, men ringer de för att få fler namn. Kanske någon svarar imorgon. Börjar bli sjukt less på detta. Om det inte vore så att jag tyckte det var roligt att få arbeta igen, samt gillade att få en lön så skulle jag sluta ringa nu, och fortsätta arbetet efter jul och få lite julfrid.


För ärligt talat.....jag sover inte så bra pga detta. Vaknar tidigt varje morgon, och är supertrött på kvällen. Somnar i soffan 5 av 7 kvällar mellan 21-22. Jag är verkligen ett roligt sällskap.


Ska försöka in till stan imorgon för att hitta något fint att ha till jul. Kanske detta kan få allt att kännas lite roligare.


Dessutom måste jag tillbringa dagen med att försöka få lite ordning här hemma. "Carolas bod-party" imorgon var det ju. Ska göra i ordning lite gott i kväll och frysa in så det är klart. Men sedan måste jag städa undan massor med grejer. Har ingen superordning hemma i vanliga fall, men nu när M håller på med golvet i hallen blir det ännu mer grejer.Till er alla i helgen
de varmaste hälsningar gå
trots alla mil som oss skilja
i tanken vi mötas ändå

1 kommentar:

 1. Hoppas verkligen att du får tag i denna person snarast...

  Jaa,så Roligt att shoppa,hoppas du hittar nå snyggt :)

  Lycka Till på "Carolas bod HomeParty"...

  Såå sött du skrev längst ned & de stämmer ju såå bra,vännen!

  *Kram* pårej

  SvaraRadera