fredag 25 september 2009

Sista mötet

Läkarbesöket blev inställt i måndags, så det blev i onsdags istället. Det var väl inte så mycket. Hon kollade A reflexer, lite motorik och sedan var det klart.

Så idag så var vi på den sista saken (nära det blev inställt då A hade feber igår). Sessionen filmades så att de kunde gå genom den igen, och det är ju så svårt att sitta tyst. Ville bara säga lite småsaker ibland (som att kryp inte i trolldegen ;-))

Först skulle han lägga ett speciellt typ av pussel, och det fixade han galant. Pedagogen viskade till psykologen - jag tror inte jag varit med om att någon klarat det där på första försöket tidigare - mamma stolt :-)

Sedan plockade de fram massor med saker på golvet - bilar, gubbar, trolldeg, klossar..... Bara för A att börja leka. Eftersom han inte gillar lek så bad han ped att ta bort gubbarna för de behöver han inte haha.

Han byggde med klossarna o började sen baka med trolldegen. Ped lekte med gubbarna o försökte få A involverad i leken - fungerade inte!!!

Hon säger att en av gubbarna är E o leker vidare. Frågade A om E kunde få smaka av kakan. E kunde inte komma med säger A :-)

Jag vet ju att dagens övning skulle visa på samspelet och hur han klarar det. Tror knappast att det gick sådär jättebra om man säger så, men det var SÅ roligt att se honom. Fick kväva många skratt då han inte gjorde som ped förväntade sig.

I vilket fall som helst så är han min alldeles underbaraste kille :-D

1 kommentar:

  1. Förstår att Mammsen är stolt över sin goa,duktiga kille ♥...*Kraam*

    SvaraRadera