måndag 18 maj 2009

Nya tag

Idag har vi varit till tandläkaren med A. Han var superduktig och gapade så fint och låg stilla då tandläkaren kollade hans tänder.

Sedan i lördags har tänderna lagt sig i en lite bättre position. A kan bita ihop tänderna ordentligt nu - visst sitter tänderna snett o vint, men de sitter ungefär där de ska.

Det tyckte tandläkaren också, så vi ska avvakta i två-tre veckor till, sedan ska vi tillbaka till honom o kolla hur tänderna är då. Ifall den tanden som sitter löst har fastnat så får det vara tills den lossnar av sig själv - annars tar han bort den då.


Efter vi varit hos tändläkaren så åkte vi o hämtade ut hans pencillin (E slutar ju med sitt imorgon så det är klart att vi behöver mer att tjorva med) och åkte o handlade.

Sedan har vi planterat ut lite frön i rabatten och barnen har fått var sin kruka som de själva fått plantera blomsterfrön i. Lite roligt att se deras olika tänk då de placerade ut fröna. Hoppas nu att det växer bra så de har något att vara stolta över :-)

Sedan gick vi över till grannen en liten sväng, hon fyllde år, och jag hade bara tänkt hänga en väska som jag sytt på dörrhandtaget, men det visade sig att hon var hemma o själv kunde ta emot presenten. Hade dessutom gjort ett kort till henneVikten då? Njaa, verkar ha gått upp 0,5 kg sedan förra veckan. Har inte ätit mer än vanligt, eller något annorlunda, men det kan bero på tiden i månaden också.
Jag kämpar vidare i alla fall :-)

4 kommentarer:

 1. Dukti' kille :)
  Hoppas allt blir bra!

  Waoo,så Vackert Kort ♥
  Roligt att så lite & de klart de kommer komma upp nå't i barnas små krukor :)

  Jajja...De där mé kilona brukar väl visa olika ;)

  *Kram* på dig min goa vän!

  SvaraRadera
 2. Jättesött kort!

  Du, den tiden i månaden kan jag gå upp både ett och två kilo utan att blinka... för att veckan efter vara "normal" igen (så normal jag nu kan anses vara *ler*) ;-)

  SvaraRadera
 3. tack loreleii :-)

  jaa, får väl se på måndag om jag har gått ner det där ½ kg igen :-)

  SvaraRadera
 4. och tack snälla annmi för att du alltid är in o kommenterar - värmer :-)

  SvaraRadera